Mountain Biking

Niciun comentariu
In Kentucky se va desfasura cea mai mare si prima cursa underground de mountain biking, intr-un parc urias pentru bikeri care depaseste cu mult orice asteptari, mai ales ca se afla intr-o pestera. Toti biciclistii experimentati vor parcurge traseul cu greu si isi vor arata indemanarea pe trasee foarte dificile, putand sa faca salturi in caverne de 30 de metri inaltime.

Cu siguranta ca sunt si zone periculoase, zone unde abia ai cum sa misti roata sau sa faci salturi marete, dar incercarea de a ajunge la finalul cursei nebune prin pestera este una pe care multi sunt dispusi sa o repete daca o vor incerca prima data. Designul parcului de distractii e de tip modular, iar multe trasee pot fi modificate de-a lungul anului pentru a crea noi provocari pentru biciclisti. Cu o temperatura constanta de 16 grade Celsius, biciclistii nu au de ce sa-si faca griji de vreme si de schimbarile climatice. De asemenea, tot acolo va fi organizata si o scoala pentru biciclisti. Pesterile care se intind pe 92 de acri au fost organizate si exista si un business park si atractii turistice de diverstiment. Pesterile subterane au fost folosite de si pentru adapostirea a 50.000 de oameni la un moment dat.

Pesterile sunt facute de mana omului in anii 1930, fiind la inceput centre de reciclarre si mai apoi un complex sportiv si turistic care se intinde pe sub cladiri si zone locuite.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu