Fa-le o surpriza angajatilor tai si pune-le la dispozitie un fotoliu masaj bancnote

Niciun comentariu
Angajatii dvs. par ca nu mai fac fata sarcinilor pe care le au de indeplinit zi de zi? Vreti sa ii ajutati intr-un mod inteligent si usor sa isi refaca fortele si sa se odihneasca putin atunci cand programul de la birou le-o permite? Cumparati un fotoliu masaj bancnote de la komoder.ro, cel mai bun furnizor de scaune si fotolii masaj care incorporeaza cea mai noua tehnologie de pe piata. 

Alege fotoliul de masaj cu acceptator de bancnote de la Komoder.ro Modelul care va deveni preferatul angajatilor dvs. iRest T102-2 este cel mai bun fotoliu masaj bancnote de pe piata, are foarte multe functii interesante care le vor face viata mai frumoasa angajatilor, montarea si utilizarea sa fiind foarte simple. Masajul cu acest fotoliu inedit se poate face fie prin intermediul mainelor mecanice, cu roti, care pot sa detensioneze musculatura corpului, cele cinci moduri de masaj – framantare, shiatsu, ciocanit si framantare sicronizata, cu batai, sau batai simple – contribuind la o relaxare totala si o pofta de munca inzecit mai mare decat atunci cand acest fotoliu nu era la indemana angajatilor. Toate functiile fotoliu masaj bancnote sunt afisate pe un ecran LCD, sunt simplu de vizualizat si de reglat (oferta Komoder.ro pentru fotoliu cu masaj ce accepta bancnote romanesti).

Angajatii pot sa-si faca rapid, fara costuri mari, masaj automat, pentur umeri sau ceafa, pentru talie sau solduri, spate, masaj manual pentru intreg corpul, pentru picioare, maini. Daca angajatii au dureri in zona posteriorului se poate apela la un masaj pentru fese, foarte bun pentru cei care petrec timp prea mult pe scaun. Se poate face si masaj cu perne de aer pentru maini si picioare, masaj cu vibratii, pentru ceafa si umeri, pentru zona lombara sau pentru tot corpul. Circulatia sangelui va fi mai buna si cu ajutorul tavii personalizate, tonifierea musculaturii va fi facuta ca la carte, durerile de spate vor disparea, la fel si migrenele, artrita reumatica fiind simplu de tratat cu ajutorul fotoliului de masaj de la Komoder.

Sunt acceptate bancnote din toata lumea, pe afisaj fiind vizualizat si numarul de bancnote sau monede introduse, pentru Romania putand fi folosite bancnote de 1 leu, 5 lei sau 10 lei. Daca se doreste se pot seta intervale de timp pentru fiecare tip de bancnota introdusa-pentru 20 de minute de masaj se poate seta, de exemplu, acceptarea unei bacnote de 10 ron si a uneia de 5 ron.

Toate fotoliile de acest tip au doi ani garantie, transportul este gratuit, post-garantia e de 5 ani, manualul de utilizare fiind in limba romana. La Komoder.ro gasesti cel mai eficient fotoliu masaj cu acceptator de bancnote.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu