Cele mai mari tampenii in care cred vedetele

Niciun comentariu
Stau de multe ori si ma intreb daca vedetele sau oamenii astia din showbiz - fie el national sau international, au vreun pic de creier sau isi permit sa fie nebuni numai pentru a face impresie sau pentru a-si consuma timpul in vreun fel. Citeam zilele trecute un articol despre lucrurile tampite in care crede Gwyneth Paltrow si pe care le-a afirmat, cu o inocenta caracteristica unui copil care spune adevarul pentru ca alta forma de a se exprima nu cunoaste.

Aceasta doamna blondina este partenera lui Iron Man, super-eroul meu preferat, iar de acolo mi-a picat foarte draga. faptul ca fabuleaza - a facut-o sa imi fie si mai draga si iata ce crede dansa: apa are sentimente - eu de multe or cred ca plantele au … cel putin florile! are impresia ca soarele nu are cum sa faca rau oamenilor deoarece nic un lucru natural nu a facut vreodata rau oamenilor odata a comparat felul in care s-a simtit atunci cand a citit lucruri urate despre ea de pe net cu felul in care se simt oamenii dupa un razboi. Iar lista se poate lungi aici insa prefer sa amintesc si despre tampeniile in care alti artisti cred - cum ar fi: Robert Downey Jr crede ca greselile se fac pentru a fi iertate si nu pentru a invata din ele si in plus crede ca ce mai greu este sa fii om pentr copilul tau.

Pe de alta parte Tom Cruise crede ca cei mici, copiii, trebuie sa fie tratati ca niste adulti in toata firea inca de mici, pentru ca asa vor fi educati cel mai bine, deci fara alintat, fara iubire si fara nici un fel de gingasenie, ci cu responsabilitate si multa cruzime.

Si ca sa incheiem lista - mai adaugam inca o vedeta care imi place mie mult si care are o conceptie cam nebuna despre bani:

Keanu Reeves este de parere ca banii trebuie sa fie impartiti cu cei mai putin fericiti de soarta, sau mai bine zis, imprastiati, deoarece ca si rahatul, ei nu au nici un sens daca stau la gramada.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu