Iesi din tipare cu cele mai inedite tipuri de marturii: marturii magnetice

Niciun comentariu
La orice nunta sau botez, sunt cateva ritualuri care se pastreaza de sute de ani, inclusi cel al inmanarii de marturii invitatilor drept multumire si pentru a pastra ceva care sa le aminteasca de fericitul eveniment la care au luat parte. Un model inedit de marturii intrat pe piata, marturiile magnetice sunt foarte apreciate mai ales de cuplurile tinere, care vad in acest tip de marturie un mijloc inedit de a tine vie amintirea unui eveniment important din viata lor.

Asemanandu-se foarte mult cu celebrii magneti de frigider, marturiile de acest fel sunt usor de intretinut, nu se strica, pot sa fie mutate in orice zona, nu neaparat pe frigider, singurul lucru de care trebuie sa va ingrijiti fiind existenta unui suport care sa permita aderenta magnetica. Daca e sa comparam marturiile de nunta normale cu marturii magnetice vom remarca fara prea mare efort ca marturiile magnetice sunt mult mai rezistente, se pot pastra pentru mai mult timp si sunt mereu in centrul atentiei pentru ca merg puse fie pe frigider, fie pe un suport magnetic.

Alt avantaj al marturii magnetice tine si de amintirea placuta ori de cate ori le vad cei care le-au primit, astfel ca minunatele clipe petrecute in compania dvs. si a micutului sau a mirilor vor ramane nesterse in memoria invitatilor. Ele pot fi personalizate foarte usor, cu poze, desene animate, modele florale, diverse obicete sau monumente semnificative pentru relatia celor doi miri sau pentru personalitatea bebelusului. Magnetii speciali pentru marturii magnetice sunt laminaati, au colturile rotunjite sau in diverse forme, dupa dorinta clientilor, au flexibilitate scazuta asigurata de laminare si de cartonul folosit.

Preturile marturiilor sunt mai mici, personalizarea poate sa fie facuta in cele mai inedite moduri, iar inmanarea lor este foarte simpla si nu necesita pregatiri prealabile. Creativitatea si originalitatea vor fi apreciate si mai mult daca alegeti marturiile magnetice cu fotografii ale mirilor sau bebelusului, asa ca nu va ramane decat sa va ganditi la cum puteti sa iesiti din tipare in cel mai frumos mod.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu