Calatoreste imaginar peste tot in lume pe frecventele radio Alba Iulia

Niciun comentariu
Muzica buna, lume multa si cateva pahare, cam asa arata o petrecere moderna. Daca e sa dam deoparte lumea si paharele, ramanem cu muzica, care, indiferent de asociere, transforma orice eveniment intr-unul de neuitat. Totusi nu e neaparat sa participi la un eveniment pentru a asculta muzica de calitate. Pe tableta sau pe telefonul inteligent, chiar pe smartwatch, radioul ne insoteste si ne da acces la cea mai tare muzica de pe intreg globul chiar, daca avem si o conexiune de internet activa pe gadget.

La radio Alba Iulia n-ai nevoie sa iti faci bagajele si sa pleci prin lume in cautarea muzicii care sa te faca sa nu stai locului. Muzica e pe toate gusturile, vine din toate partile globului, este combinata cu cea romaneasca autentica, chiar cu cea populara, spre deliciul tuturor categoriilor de ascultatori. Bunica si bunicul vor fi multumiti ca aud muzica de pe vremea lor la radio Alba Iulia, parintii vor fi incantati ca pot sa se puna la curent cu ce e nou, iar tinerii, ei bine, tinerii vor fi intr-al nouălea cer pentru ca pot asculta radio Alba Iulia oriunde, pe orice dispozitiv Android sau pe iPhone, fiind necesara doar o conexiune online si un plugin Flash preinstalat. Daca pana acum cativa ani se asculta radio doar la niste dispozitive cu tranzistori, mai vechi sau la un radio digital, cu butoane si scanare automata, astazi radioul merge cu tine, la munte, la mare, in strainatate si e pe telefon, pe tableta pe care doar ce-ai cumparat-o. Interfetele user friendly si abordarea „jucausa” a conceptului de radio a permis dezvoltatorilor de software pentru gadgeturi sa integreze foarte usor orice player radio pe care posturile de radio il pun la dispozitie.

Asa, granitele emisiei radio au fost extinse din eter intr-un mediu flexibil si la dispozitia oricui. Chiar daca radioul asa cum il stiau bunicii nu mai e la moda, radioul modern de pe dispozitive nu va muri niciodata.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu