Luxul se masoara in… ursi si lei…

Niciun comentariu
Australia e o tara si-un continent care iti taie rasuflarea indiferent din ce perspectiva a-i privi-o. Peisajul, animalele deosebite, cangurii reprezentativi, vegetatia, oamenii diferiti de alte culturi si modul de viata foarte interesant sunt doar cateva aspecte care v-ar putea determina sa va indragostiti de Australia. Si v-ati mai putea indragosti de Australia si daca veti merge la un hotel de lux unde te simti exact ca-n jungla: mai dai de-un leu care se uita la tine cand te plimbi prin camera, mai hranesti o giraja la geam, mai vezi un urs care-ti admira carnita cand faci baie. Lucruri normale, nu?

Pentru un om obisnuit nu prea sunt, insa pentru un turist cu bani sunt niste „delicatese”. Aflat in interiorul gradinei zoologice nationale din Canberra, hotelul de lux australian este plin de ursi, gheparzi, hiene, leoparzi, tigri, maimute, lemurieni, girafe. Nu, animalele nu stau chiar pe langa turisti, ele sunt separate si protejate de un geam de plexiglas foarte bine securizat, insa senzatia poate fi foarte puternica daca ne gandim ca poti sa stai cu leul langa tine cand mananci si sa te priveasca foarte insistent cand iei o bucata de carne din farfurie si o mananci cu pofta. Camerele sunt proiectate pentru a inconjura un habitat artificial al unor animale salbatice, acestea putandu-se plimba pe langa oameni cat de mult doresc, fara probleme. Nu sunt uitati nici turistii care iubesc toate animalutele din apa, asa ca in unele camere sunt bazine cu rechini fiorosi.

Toti banii castigati de proprietarul hotelului sunt dati gradinii zoologice pentru a reproduce asistat animalele. Decorul camerelor este si el deosebit si include elemente africane. La un asa hotel si preturile pe noapte sunt piperate, pornid de la 350 de euro de persoana, insa se merita avand in vedere experienta traita. In pret intra si micul dejun, cina si vizitarea gradinii zoologice.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu