Infiintarea unei societati comerciale – o adevarata lupta cu birocratia

Niciun comentariu
Sa iti faci o firma in Romania nu este deloc usor, sunt destul de multe etape, necesarul de acte este foarte stufos, iar forma juridica a societatii este extrem de importanta. De aceea este necesar sa apelezi la un avocat infiintare firme SRL Timisoara.

De ce este necesar sa apelezi la un avocat pentru infiintarea unei firme?

Pentru ca acesta stie exact pasii pe care trebuie sa ii urmezi, pentru ca acesta stie toate formele legale, te va ajuta cu documentatia necesara pentru ca sa nu pierzi drum printre institutii, sa nu cauti pe net formulare care nu sunt acceptate, sa nu tehnoredactezi gresit de unul singur documente cu caracter oficial care pot fi respinse de catre institutiile statului. Un avocat iti va castiga mult timp. In loc sa umblii de la o institutie la alta, in loc sa te enervezi pentru ca nu ai la dosar un simplu act, iti poti face timp pentru a-ti cauta colaboratori, pentru a cauta investitori sau angajati. In timp ce tu faci asta, cei mai buni avocati din Timisoara se ocupa de documentatia infiintarii SRL-ului. Printre actele pe care ti le poate obtine un avocat sunt: certificatul de inregistrare, care include si Codul unic de inregistrare, celebrul C.U.I., certificate constatatoare si autorizatii de desfasurare a activitatii acolo unde este necesar.

Consultanta avocatului decisiva pentru a porni repede la drum

Ai ideea de afacere, este o idee care poate fi productiva pe moment, poate chiar doar pentru un termen mediu si trebuie pusa repede in aplicare. Dar esti impiedicat tocmai pentru ca nu dispui de o societate comerciala, iar legile statului nu-ti permit sa desfasori activitatea in alte moduri. In plus, consultanta avocatului iti este oferita si pentru a alege corect optiunea de plata a TVA-ului sau sa nu platesti TVA daca activitatea nu o cere. De asemenea, te va indruma spre a alege baza de impozitare corecta. Este foarte important, caci daca incalci regulile fiscale, statul poate interveni, iar legea este foarte aspra.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu