Ce sa tii cont atunci cand alegi cosuri corporate paste?

Niciun comentariu
In ultimii ani, nisa magazinelor care comercializeaza cosuri corporate paste s-a extins, asa ca au aparut tot mai multe firme care se ocupa de aranjarea si livrarea de cosuri cadou paste oriunde in tara. Cum oferta este bogata, discounturile abunda, iar corporatiile nu duc lipsa de angajati si de motive pentru a-i rasplati pentru munca depusa, stabilirea unor criterii clare pentru alegerea de cosuri corporate paste este pe primul plan inainte de sarbatorile pascale. In continuare vom evidentia doar cateva dintre acestea, cu specificatia ca fiecare poate sa isi stabileasca un set de criterii in functie de nevoi si de personal.

Cautati informatii despre firma si stabiliti ce isi doresc angajatii

Prima data, va trebui sa va interesati in amanunt, prin prieteni, alti patroni care au mai comandat de la firma respectiva si sa stabiliti cat de serioasa este si ce preturi practica. In al doilea rand, trebuie sa va ganditi cam cum e structurat personalul, ce fel de angajati aveti, cam ce prefera fiecare – asta stiti cu siguranta de la petreceri sau din team building-uri – si ce nu trebuie niciodata sa le oferiti. Apoi, odata stabilit ce vrea fiecare, trebuie sa va ganditi ce fel de cosuri corporate paste vreti. Aici puteti sa gasiti foarte multe exemple pe Gift Idea, primul site romanesc de profil care va lasa sa alegeti ce produse vreti sa aveti in cosul cadou prin intermediul unui configurator online. Cosuri cadou de lux, cosuri cadou traditionale, cosuri cu whisky, cu vin, bauturi fine, multe dulciuri, orice si-ar putea dori angajatii la masa de Paste 2015 este inclus in oferta pregatita de echipa Gift Idea.

Alegerea cea mai buna, cosurile corporate paste de la Gift Idea 

La capitolul cosuri corporate paste, una din piesele de rezistenta ale firmei, pe site exista doua tipuri de cosuri cadou paste predefinite si posibilitati infinte de combinare a produselor cu ajutorul configuratorului. Ca sa nu discutam doar la nivel teoretic, va spunem ca unul contine vin rosu, cozonac, bomboane delicioase, cafea si ciocolata de cea mai buna calitate, de la producatori cunoscuti. Celalalt contine Zaraza Vinars, Panettone, Pates de Fruits, magiun de prune de Topoloveni, ciocolata Merci, Amaretti Colore. Evident, produsele acestea se pot combina cum doriti si va puteti crea propriul cos, in functie de ce prefera angajatii. La final, dupa ce ati si calculat cat va costa toate produsele, trebuie sa va interesati de termenii livrarii si de conditiile acesteia si sa stabiliti clar cand trebuie sa va soseasca coletul.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu