Fa-ti o asigurare rca si nu mai sta cu grija atunci cand esti implicat intr-un accident

Niciun comentariu
Accidentele se intampla fara voia noastra mai mereu. Ne ranim cand taiem o ceapa, ne lovim de o mobila, cadem pe gheata si ne fracturam o mana. Rezolvarea pagubelor produse de accidentele casnice si cele „de pe teren” se face de cele mai multe ori la urgenta, unde un tratament de durata si un ghips va poate scapa de chinuri groaznice.

Dar ce te faci cand masina e implicata intr-un accident? Cum o rezolvi? Simplu, chiar mai simplu decat in cazul oamenilor, cu o asigurare rca de calitate. Piata e plina de brokeri de asigurare care promit marea cu sarea si au preturile umflate, insa se gasesc si brokeri seriosi, cum e cazul ROMASIG Broker de Asigurare, care incearca prin toate instrumentele moderne sa negocieze si sa aduca in fata clientilor doar cele mai bune oferte. Nu mai e de mult o noutate ca romanii prefera confortul in detrimentul alergatului prin sedii ale brokerilor pentru negociere sau gasirea celor mai bune si mai ieftine oferte asigurare rca. Avantajul major al alegerii incheierii unei polite de asigurare online pe site-ul ofical romasig.ro este ca pretul achizitionarii va fi cel mai mic de la acel moment. De ce? Pentru ca ROMASIG a implementat un calculator rca online prin care oricine poate avea acces la ofertele de la 12 societati de asigurare, actualizate permanent, direct de pe serverele fiecarei societati. In mai putin de trei minute, dupa completarea datelor personale si cele din talonul masinii, puteti alege asigurare rca fara sa fiti stresati de ofertele agasante ale vreunui broker.

Odata gasita polita care convine atat din punct de vedere al pretului, cat si al daunelor acoperite, livrarea ei se face in toata tara, in doar 24 de ore – in aceeasi zi pentru Bucuresti si Craiova, 24 de ore pentru comenzile care vin din tara. Pentru polite peste 149 ron, livrarea e gratuita.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu