Invitatii de botez dulci si joviale

Niciun comentariu
Botezul nu reprezinta atat de multe pentru parinti, ci pentru copil, deoarece este ziua lui cea mare, deci ziua in care este increstinat in fata Domnului, scaldat in apele sfinte. Chiar daca oamenii nu sunt atat de religiosi in ziua de azi sau cel putin nu mai tin cont atat de mult de traditie si de religie, macar atat pot face pentru copii lor, si avand in vedere faptul ca aproape toti romanii isi boteaza pruncii in spiritul crestinismului, botezul ramane cea mai mare sarbatoare a unui om - ziua in care s-a scaldat in credinta, asa cum se spune.

Aceasta sarbatoare reprezinta iertarea pacatului stramosesc, a pacatului capital, asa cum ne relateaza Biblia, insa pentru multi dintre noi este o bucurie atat de mare, incat uitam poate de aceste semnificatii religioase. Atunci cand un copil este botezat, prilejul bucuriei este cu atat mai mare cu cat se tine si o sarbatoare, o festivitate in cinstea sa, la care sa vina multa lume sa petreaca. Si daca vin mai multi oameni atunci fericirea este cu atat mai mare. Cum insa aduni oamenii la o petrecere daca nu prin intermediul de invitatii botez, care pot fi pe cat de dulci si de simpatice pe atat de elegante si joviale. Cum sa alegem invitatiile de botez fara sa riscam sa facem o alegere gresita? Cu siguranta ca la aceasta intrebare nu exista raspuns, mai ales pentru ca nu exista alegere gresita, exista doar alegerea parintilor, care va fi facuta din inima, cu multa iubire, pentru micutul prunc.

Si sa nu uitam ca la un botez pregatirile nu sunt gata daca nu am ales si tortul micutului care sa fie in ton cu petrecerea, dar si marturiile sau plicurile pentru bani care in fond nu sunt decat mici daruri pentru pruncul care celebreaza o zi importanta in viata sa.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu