Camere de supraveghere - analogice vs digitale

Niciun comentariu
Camerele de supraveghere cu circuit inchis “aduna” cele mai frecvente fotografii (adesea cate patru cadre pe secunda), pentru a oferi o imagine clara a ceea ce se intampla. Desi se pare ca patru imagini pe secunda ofera o imagine exacta, camerele de supraveghere analogice produc adesea imagini granulate, respectiv neclare. Spre exemplu, un individ care merge pe jos intr-un ritm normal va produce de multe ori o imagine neclara, pur si simplu, din cauza miscarii.

Camerele analogice sunt inca folosite pentru securitate cu circuit inchis, cu toate ca nu sunt cea mai buna alegere, deoarece este mai dificil de filmat si de a distinge ceea ce se intampla. Camerele digitale de supraveghere cu circuit inchis sunt mult mai moderne si produc imagini de o calitate superioara celor analogice. Acestea inregistreaza fisiere digitale care pot fi vizualizate pe un computer sau un sistem DVR. Imaginile de la camerele digitale de supraveghere sunt mult mai clare decat cele transmise de camerele analogice, mai ales cu noua tehnologie existenta, mult mai avansata decat inainte . Exista multe tipuri diferite de camere supraveghere, cu multe caracteristici la fel de diferite, le puteti gasi la http://www.sdsmag.ro. Exista, astfel, camere de interior, camere de exterior, camere cu detectoare de miscare, camere cu viziune de noapte si chiar camere video in infrarosu, care pot detecta caldura. In multe situatii, o simpla combinatie a catorva dintre aceste tipuri diferite de camere de supraveghere poate oferi cea mai clara imagine si pot fi cele mai eficiente in securitatea casei sau a afacerii tale.

Camerele de supraveghere si dispozitivele aferente sunt mai accesibile acum decat au fost vreodata. Exista astazi optiuni care se potrivesc oricarei situatii si se incadreaza in limitele oricarui buget. Prin urmare, nu exista nici o scuza pentru a evita luarea unor masuri de siguranta intr-o lume cu prea multa criminalitate si violenta.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu