Arta curateniei cu firme de incredere

Niciun comentariu
Daca esti in cautarea unui serviciu sau cauti o firma de curatenie din Bucuresti, solutia cea mai buna este la Curat Art, firma in care curatenia este ridicata la rang de arta, iar finalizarea sarcinilor de catre personal se face cu siguranta in cea mai perfecta armonie. Aici nu duci grija deteriorarii materialelor, deoarece produsele de curatare folosite sunt de cea mai buna calitate si nu duci nici grija altor aspecte ce tin de igiena.

Firma Curat Art ofera servicii precum: curatenie in birouri si sedii de firme, curatenie dupa petreceri, curatenie in hale industriale, curatenie de dupa constructie, curatenie la ambasade sau consulate, dezinsectie, deratizare, curatenie grafitti si multe altele. In plus, tot aici beneficiezi si de servicii de spalare si curatare profesionala pentru mochete, canapele, fotolii iar preturile sunt destul de accesibile, variind in functie de serviciile oferite. Solutiile folosite sunt non-toxice, hipoalergice, biodegradabile, se usuca rapid si nu deterioreaza culorile iar firma recomanda iar firma recomanda curatarea profesionala a mochetei si a covoarelor ori de cate ori este nevoie, sau cel putin o data la trei luni. De asemenea, va mai poate ajuta prin curatarea canapelelor, fotoliilor, scaunelor tapitate precum si a tapiteriilor auto. In cazul in care va afceti griji ca nu aveti cum sa transportati lucrurile ce trebuie curatate, aceasta nu este o problema, oricat de mult v-ati gandi, deoarece reprezentantii firmei se deplaseaza la sediul clientului, pentru a stabili metoda de spalare optima, analizand exact produsele.

In functie de rezultatul primit, echipele mobile de la Curat Art se deplaseaza la sediul clientului pentru a executa una din cele doua metode de spalare: spalare uscata cu spuma activa sau injectie/extractie. In ambele situatii se testeaza rezistenta culorilor la solutiile utilizate, pe o suprafata mica, intr-o zona retrasa. La curatarea prin metoda uscata, timpul de uscare al covorului sau mochetei este de aproximativ 3 ore in functie de ventilatie.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu