La ce sa fiti atenti cand vreti sa cumparati gresie si faianta pentru acasa?

Niciun comentariu
Ca sa iti schimbi complet designul in casa nu ai nevoie de prea multe lucruri. O mobila bine plasata, un tapet nou, parchet de calitate, poate o vopsea lavabila si gresie si faianta in culori variata, acestea sunt doar cateva dintre ideile pe care le puteti utiliza ca sa aveti o casa a dvs., personalizata si cat mai eleganta. Gresia si faianta se aleg mai greu mai ales daca aveti un design mai deosebit al locuintei si tapet sau mobilier cu o cromatica mai aparte. Pentru baie, de exemplu, trebuie sa luati gresie si faianta in culori reci, in vreme ce la bucatarie putem opta pentru culorile calde.

De regula se aleg culori mate sau care creaza aceste efecte vizual intrucat sunt mai usor de intretinut, se pot imbina perfect cu o cromatica mai deosebita a mobilierului si electrocasnicelor, in cazul bucatariei. Daca aveti camere mai mici si spatiu mai putin veti cumpara gresie sau faianta in culori deschise, mai calde, daca spatiul e mare atunci puteti sa va orientati catre culori puternice, cu diverse accente. Spatiile care au nevoie de largime se vor decora cu gresie sau faianta montate pe orizontala, cele care au nevoie de inaltime se vor placa cu aceste doua materiale asezate pe verticala. Un design mai modern puteti obtine daca asezati placi mari, patrate, pe diagonala. Toate culorile folosite in locuinta trebuie sa se completeze perfect, nu trebuie sa existe un contrast prea mare intre ele, un designer putand sa va dea cateva idei despre cele mai placute imbinari cromatice din punct de vedere vizual. De asemenea, cand cumparati gresie sau faianta trebuie sa masurati suprafetele de placat pentru a nu fi nevoiti sa luati bucati in plus de alta culoare sau cu alta nuanta.

Nu in ultimul rand, placile de gresie si faianta pot sa fie mai ieftine si mai scumpe, dar sa arate la fel de bine, asa ca daca aveti buget mai mic puteti cumpara si gresie sau faianta cu un pret mai bun, dar de o calitate ceva mai buna decat cele foarte ieftine.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu