Dantura sanatoasa si perfect functionala? Este posibil doar daca apelati la o clinica ortodontie

Niciun comentariu
Dintii nostri sunt foarte sensibili desi par foarte duri si bine protejati de o serie de caracteristici unice. Pe masura ce inaintam in varsta sau din cauza unei alimentatii deficitare, unei cresteri necontrolate a dintilor, dantura noastra incepe sa dea semne de slabiciune, apar durerile la mestecarea hranei, nu ne mai putem exprima clar. In acel moment o vizita la o clinica de ortodontie poate rezolva toate aceste neajunsuri.

Specialistii in ortodontie vor analiza cu atentie modul in care dintii sunt fixati pe maxilare si miscarile lor in timpul unor procese comune de masticatie, astfel incat sa isi dea seama care sunt motivele pentru care nu putem vorbi corect sau avem dureri cand mancam. Ceea ce vor reusi medicii stomatologi de la o clinica de ortodontie este reasezarea dintilor pe maxilar si orientarea lor intr-o pozitie fireasca, astfel incat muscatura si ocluzia dentara sa fie perfecte, zambetul dvs. sa fie mai frumos ca niciodata. In acest sens pacientii vor primi recomandari de tratamente specifice, de aparate dentare pentru alinierea dintilor si spatiilor interdentare. Clinicile de ortodontie sunt dotate cu echipamente moderne, medicii de acolo cunosc in detaliu cele mai noi tehnici si procedee implicate in aceasta specialitate, stiu cum sa reactioneze in orice situatie intrucat se specializeaza continuu, fiecare vizita este un castig pentru pacient.

Preturile practicate in clinicile de ortodontie sunt gandite in asa fel incat oricine are probleme majore sa si le rezolve fara cheltuieli mari, rezultatele se vad la scurt timp dupa interventiile stomatologice, orice detaliu este explicat fiecarui pacient, procedurile sunt atraumatice. Pe langa toate aceste avantaje, clinicile de ortodontie ofera si un mediu placut pentru pacienti, camere dotate cu aer conditionat si sisteme speciale de sterilizare, tot instrumentarul este realizat din materiale de calitate, igiena este respectata in fiecare dintre cabinetele din clinica, totul pentru confortul pacientului.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu