Baby-G – optiunea ideala pentru femeia activa

Niciun comentariu
Pentru cei care sunt in cautarea cadoului perfect pentru femeia activa si atenta la detalii, pentru femeia care nu sta toata ziua la birou, ci mai degraba prefera activitatile outdoor, una dintre optiunile care sigur ii vor scoate din dificultate este segmentul ceasuri sport. Pentru femeia care nu intelege prin cariera sedinte interminabile si ore prelungite la birou in fata computerului, ci pentru acea femeie care alege sa salveze vieti fie in echipe de paramedici sau sa lupte in trupe speciale, pentru femeia care adora alpinismul sau sariturile cu parasuta sau pur si simplu pentru o sportiva desavarsita sau amatoare, Baby-G - modelul ideal pentru doamne din linia de ceasuri casio G-Shock - este cadoul perfect.

Baby G este un ceas Casio ce ofera in primul rand calitate si apoi un design foarte atractiv si modern, la preturi accesibile si de care cu siguranta orice femeie activa nu numai ca se va bucura dar ii va simti si utilitatea. Desi feminin, ceasul Baby-G este totusi un G-Shock, pastrand asadar mare parte din liniile de design ale acestui brand. Nu este un ceas mic sau fin asa cum poate sunt multe altele pe piata, insa cu siguranta este un ceas cu stil, carcasa este din plastic, la fel ca si bratara care continua ceasul, iar daca plastic a fost vreodata sinonim cu stil, atunci Baby-G a facut posibil acest lucru.

Desi nu la fel de dur in aparenta ca niste ceasuri G-Shock clasice, Baby-G este si el un ceas foarte rezistent la socuri. Ceasul are patru butoane in jurul cadranului, iar versiunile mai moderne implica un hibrid analog/digital, cu limbi pentru a indica orele si minutele si un mic ecran LCD pentru accesarea tuturor functiilor ceasului, printre care agenda, calendar, cronometru, etc. Baby-G este prevazut de asemenea si cu un buton pentru lumina, care activeaza un LED ce lumineaza ceasul in culori diferite.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu