Cuptorul incorporabil, o inventie care a schimbat radical modul in care gatim

Niciun comentariu
Lumea se schimba constant si odata cu ea si tehnologia din casele noastre. Nu mai suntem nevoiti sa stam ore in sir ca sa se faca o mancare, o putem prepara rapid la microunde, avem aragaz cu aprindere electrica, hote si ventilatoare de bucatarie si friteuze sau gratare speciale de folosit in casa. Insa cea mai utila inventie a fost cu siguranta cuptorul incorporabil despre care puteti citi mai multe si pe Price Zebra.

Este multifunctional, memoreaza retete de preparare, se curata singur, se intretine usor, nu e nevoie decat de cateva apasari de buton si mancarea e gata de a fi servita. Integrandu-se perfect in stilul bucatariei, cuptorul incorporabil poate fi pe gaz, pentru cei care nu gatesc foarte mult si vor sa faca ceva simplu si bun, temperatura se distribuie uniform, are termostat, fie pe gaz cu sistem de convectie. Cel din urma este performant, in interior aerul descrie o miscare ascendenta, asa ca temperatura este uniforma in orice colt din locul unde sta mancarea de gatit. Cuptorul cu convectie este pentru familiile care fac mult mancare, prajituri, sunt numeroase si au nevoie de un instrument pe care sa se bazeze in bucatarie. Este superior cuptorului electric, care nu are temperatura distribuita uniform, dar are putere calorica mai mare ca la cuptorul cu gaz. Modelul electric cu convectie este iarasi foarte bun tot pentru cineva care gateste mai mereu la cuptor, temperatura este distribuita uniform, termostatul nu are erori, iar timpii de coacere sunt bine definiti.

In fine, mai exista si cuptor incorporabil cu abur, special pentru cei care vor sa treaca la un regim alimentar sanatos, fara grasimi. Se folosesc cam 1.3 litri de apa, aburi la temperaturi de pana la 100 grace Celsius, util si la dospirea aluatului, decongelare, fermentarea iaurtului. Sistemele de autocuratare pot fi catalitice sau pirolitice, mai bune fiind cele pirolitice pentru utilizari frecvente. Grasimile sunt carbonizate la temperaturi foarte mari in cazul autocuratarii pirolitice, adaugandu-se un sistem Active Clean, prin care se curata si tavile si accesoriile, exista si grill si rotisor. Descoperiti mai multe despre cuptoarele incorporabile pe Price Zebra.ro.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu