Aparate vending Nordexim Coffee Services, powered by Necta

Niciun comentariu
Despre Nordexim Coffee Services

Nordexim Coffee Services acopera un portofoliu de clienti „Working Places”, „Traffic Locations” si „Public Locations” ce numara peste 5,000 de puncte de vending in toata tara si ofera solutii de vending complete – snacks, bauturi racoritoare si bauturi calde.

De la Irish coffee la ceai cu lamaie sau zmeura, trecand prin classicul espresso si cappuccino Italian, portofoliul de aparate vending care ofera bauturi calde este extrem de larg si variat, calitativ si dinamic. In ceea ce priveste bauturile racoritoare, sunt oferite brand-urile arhicunoscute (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Dorna, Nestea, Cappy Pulpy si Burn) iar oferta de snacks-uri, sarate sau dulci, este si ea extrem de diversificata. Aparatele vending Snakky pot distribui croissante, ciocolata, prajituri, napolitane, covrigei sarati, alune sau guma de mestecat.

Cu ajutorul echipei tehnice proprii, Nordexim Coffee Services poate acorda service, aprovizionare si mentenanta directa, fara subcontractori, cu acoperire nationala si raspuns in maximum 24 de ore de la solicitarea clientului.

Despre aparatele vending

Ceea ce diferentiaza aparatele vending Necta de concurenta este posibilitatea de a oferi si cafea instant si cafea boabe in mod simultan. Intr-adevar, multe dintre automatele Necta oferite de Nordexim Coffee Services ofera o mare varietate de optiuni de preparare a cafelei : sub forma de capsule, cafea instant sau cafea boabe. Aceste aparate cu optiune dubla sunt disponibile cu brand-ul propriu Nordexim de cafea boabe si instant, denumit „My Coffee”, un blend de cafea arabica si robusta, cu consistenta cremoasa sau binecunoscuta cafea Lavazza Grande Ristorazzione.

Despre tehnologia Necta

La sfarsitul anilor ’90, cunoscuta marca Zanussi a devenit Necta si, in colaborare cu marele sau competitor, Wittenborg, a dat nastere concernului multinational N&W, nume devenit sinonim cu productia de aparate vending de top. Prezente in Romania prin Nordexim Coffee Services, aparatele vending marca Necta sunt certificate ISO si bazate pe tehnologii moderne, solide, testate de-a lungul timp si provenite dintr-un know-how aprofundat, orientat spre inovatie si design.

Printre tipurile de aparate vending marca Necta, prezente in Romania prin Nordexim Coffee Services, vom gasi automatele de cafea Canto, Rondo, Colibri, Kikko, Brio 3 si aparatele vending pentru snacks-uri si bauturi reci Snakky.

Automatul de cafea Necta Canto, cu dubla optiune de instant/freshbrew si bean-to-cup, este destinat clientilor care au nevoie de cea mai buna cafea la cel mai bun pret. Cu un design minimalist si un display LCD alfanumeric de dimensiuni mari, Canto poate distribui cu eleganta si precizie un espresso italian, o ciocolata calda fierbinte, un cappuccino autentic sau un ceai englezesc.

Canto este un aparat vending Necta care ofera si selectie numerica si selectie directa. Cea directa vine cu butoane largi si optiuni clare, pentru fazele de selectare a zaharului, a bauturii si a cantitatii de apa si este preferata pentru locurile publice, cu trafic mare de persoane, unde este nevoie de un timp de asteptare la coada si servire mic. Selectia numerica, insa, este recomandata pentru birourile cu multi angajati, in cazul in care aparatul este achizitionat pentru a-i deservi. Este solutia perfecta pentru un numar foarte mare de combinatii intre bauturi si pentru clientii fideli ai acestora.

Produs de Necta, aparatul Rondo ofera solutia completa de gustari si bauturi reci la locul de munca si la un pret permisiv. Aparatul este capabil sa stocheze pana la 40 de produse diferite, cu 5 butoane de selectie directa pentru o vanzare rapida. Cu un design simplu dar elegant, Rondo are 6 rafturi care pot fi ajustate pentru a incadra trei tipuri de produse: snacks si bauturi in doze sau in sticle, in orice combinatie.

Automatul de cafea Koro, provenit din experienta si tehnologia Necta, are un design tipic Italian, clasic in toate privintele. Oferind maxium de valoare si tehnic superioara dpdv tehnologic, Koro este extraordinar de compacta si reliable.

Snakky este primul automat de vending de snack-uri fabricat de Necta, cu o inaltime de doar 1700 mm. Automatul poate oferi serviciul ideal de bauturi racoritoare locatiilor de marime medie sau cu un spatiu alocat limitat, datorita marimii si design-ul sau compact si inovativ.

Pentru o solutie vending completa de bauturi calde, bauturi reci si snacks-uri, automatul Kikko poate fi achizitionat impreuna cu Snakky sau Snakky SL, cele doua automate fiind construite pentru a functiona impreuna (dar si separat) si avand un design complementar.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu