Ce tipuri de balustrade sunt potrivite pentru viitoare ta casa?

Niciun comentariu
Intr-o casa noua sau renovata, elemente de interior sau de exterior pot sa faca diferenta intre o locuinta banala si una eleganta si rafinata. Pe langa alegerea unui stil arhitectural sau unui concept de amenajare interioara, un rol important le au si accesoriile. Printre acestea amintim balustradele care sunt atat de interior, cat si de exterior. In cazul in care aveti o scara interioare este bine sa alegeti o balustrada care sa se potriveasca cu scara, dar si cu interiorul camerei.

In general, balustradele de interior sunt mai elegante, somptuoase in functie si de materialul din care sunt confectionate si, bineinteles, si de model. Pot fi balustrade din lemn, inox, fier forjat la care sa se adauge portiuni de sticla, geam sau accesorii realizate din materiale solide (inox, fier forjat). Chiar daca dorim sa punem accent pe aspectul estetic, trebuie sa avem in vedere rolul esential al unei balustrade si anume, acela al protectiei. Astfel , daca aveti copii este bine sa va ganditi la o balustrada mai sigura fara geam sau spatii foarte mari intre elementele de decor. In asa fel, veti avea un grad de protectie mai ridicat.

Materialul din care sunt realizate este important si atunci cand ne gandim la modul de intretinere a acestora. Sticla, geamul sunt mai greu de intretinul, la fel si inoxul, intr-o oarecare masura, insa, in prezent, exista foarte multe solutii de curatare si intretinere a acestuia. Atunci cand trebuie sa alegeti o balustrada de exterior, primul lucru este materialul pentru ca acesta trebuie sa reziste diferentelor de temperatura si intemperiilor vremii. Lemnul nu este atat de recomandat, astfel ca mai bine alegeti balustrade din inox sau fier forjat. In plus, exista solutii speciale de intretinere a acestora. Inainte de a va alege balustrada este bine sa cereti toate informatiile necesare si sa va lamuriti in legatura cu toate aspectele de confectionare, montare, siguranta, intretinere.

Pentru cei interesati, va recomandam echipa de specialisti Inox Style, cu o experienta bogata in crearea si montarea de balustrade din inox si otel vopsit atat pentru interior, cat si pentru exterior. in plus, accesand site-ul online, veti putea descoperi canteva modele de balustrade si scari, lucrari executate de-a lungul timpului. Avantajul acestei echipe este folosirea de materiale de calitate superioara, ingeniozitatea proiectantilor si profesionalismul montarii lucrarilor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu