Cat de mult ne ajuta site-urile cu review-uri la electrocasnice?

Niciun comentariu
Omul, prin natura sa, este o fiinta conservatoare. Cautam mereu sa luam cele mai bune decizii cu un minimum de efort, sa nu ne pierdem energia fara rost atunci cand avem ceva de facut. Asa se intampla si cand vine vorba de cumparaturi online sau offline. Vrem sa avem ceea ce ne trebuie rapid, la pretul cel mai bun, fara prea mult efort depus la cautare si sa produsul achizitionat sa fie si rezistent si util. Daca in strainatate exista de mult site-uri specializate pe review-uri independente la sute de produse, la noi, moda unor site-uri de tip sfatuitor.ro a ajuns de abia acum cativa ani.

Pe astfel de pagini web gasim la orice ora articole despre produse pe care le avem cu totii in casa sau pe care vrem sa ni le cumparam, ponturi despre cum sa facem cumparaturi mai rapide si mai inteligente, dar si cele mai bune oferte si un comparator al preturilor actualizate. De ce i-ar trebui cumparatorului roman asa ceva? In primul rand, pentru ca, potrivit ultimelor studii legate de shopping, romanul face orice alegere la cumparaturi mai mult din instict si nu sta sa se gandeasca prea tare daca ceea ce cumpara e sau nu exact ceea ce i-ar trebui. In loc sa te vezi in fata a sute de produse si sa alegi numai ca iti place cum arata si suna putin mai ciudat o descriere sau ti se spune ca produsul e „uau!”, nu mai bine stai acasa si intri pe sfatuitor.ro? Citesti linistit ce review-uri te intereseaza, poate chiar despre produsul tau, vezi de ce sa te feresti, la ce trebuie sa fii atent si la ce caracteristici sa incepi sa pui intrebari multe celui care ti-l vinde. Pe site se gaseste si trimitere directa la site-urile care comercializeaza produsul, se pot compara preturile rapid, sunt semnalizate oferte speciale la anumite aparate electrocasnice, sunt descrise brandurile.

Exista si aprecieri si comentarii din partea celor care au deja produsul pe care tu ti-l doresti, asa ca website-ul sfatuitor.ro ar fi locul de unde trebuie sa incepi sa te documentezi serios despre produsul dorit. Pentru ca, nu-i asa, un cumparator informat e un cumparator care nu poate fi inselat niciodata!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu