Cartusele Canon color - o alegere buna?

Niciun comentariu
Producatorul japonez Canon seteaza noi standarde de munca in domeniul calitatii din business din orice spatiu de munca. Dotate cu noi standarde de ultima generatie, imprimantele Canon creeaza o noua lume in domeniul pringului color atat prin tehnologia de imprimare cat si prin cerneala cartuselor color. Imprimatele Canon din acest moment pot printa pana la 8 pagini color pe minut (ppm) si 12 pagini alb negru (datele sunt cu aproximatie aici si este adevarat pentru imprimantele inkjet). Acestea se folosesc de cartuse Canon color care au la baza niste produsi de inalta calitate, care fac ca cerneala folosita in toner sa fie una dintre cele mai bune de pe piata.

Printarea cu cartus color este folosita in cele mai multe cazuri la imprimarea pozelor si a imaginilor de diverse scopuri, fie educativ, personal, business, etc. dar de fiecare data acestea trebuie sa fie cat mai bine redate pe hartie, indiferent daca hartia este normala sau hartie fotografica.

Avantajul pe care il ofera cartusele Canon color sunt urmatoarele:

- Calitatea imaginlor printate cu imprimante si tonere Canon este foarte ridicata, producatorul fiind renumit pentru accentul pe care il pune pe imagini si redarea acestora, de la fotografie -de tip hobby pana la profesionalism- si redarea acesteia pe hartie
- Cerneala care este vanduta de Canon este buna atat pentru hartie fotografica (hartia folosita la poze) cat si pentru hartia normala, fapt care cel putin la hartie fotografica este mai complex, deoarece hartia aceasta este mai lucioasa iar unele cerneluri de proasta calitate se pot sterge de pe hartie, dar in cazul Canon acest lucru nu se va intampla

Cele mai multe produse Canon au adoptat in momentul de fata programul Verde, ceea ce le confera posibilitatea de a salva cat mai mult posibil mediul inconjurator, acest lucru realizandu-se prin consumul scazut de energie al imprimantelor si a celorlalte device-uri si reducerea substantelor toxice din tonere. In fiecare an se lucreaza astfel la dezvoltarea cernelii din cartusele inkjet si a prafurilor din tonere laserjet pentru a se proteja cat mai mult posibil Pamantul.

Produsele Canon, atat device-urile cat si consumabilele sunt de o inalta performanta, dat fiind faptul ca acesta companie este o multinationala puternica, ceea ce ii confera puterea de a vinde lucruri de inalta calitate la preturi mai mici decat o companie care ar putea vinde acelasi produs dar care are nevoie de bani pentru a se ridica. Totodata Canon lucreaza in fiecare an la descoperirea unor metode noi de printing care ar putea ajuta in viitor si mai mult tehnologia printingului.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu