Criterii in alegerea unei formatii pentru nunta

Niciun comentariu
Atunci cand avem de organizat un eveniment precum o nunta, cu siguranta intram in panica! Trebuie sa punem la punct o serie de detalii fara de care acest eveniment unic in viata fiecarui om nu ar fi un succes.

Ce trebuie sa se gaseasca pe o lista de prioritati? 

TO DO list pentru nunta - formatie sau dj, tort, haine si accesorii, lista cu invitati, locatia, biserica, aranjamentele florale...si lista poate continua. Cu totii stim ca in cadrul unei eveniment cel mai important aspect il reprezinta muzica. O nunta care nu are parte de o sonorizare perfecta si de o muzica de calitate, care sa ridice invitatii de la mese, se poate numi un eveniment ratat. Astfel, trebuie sa acordam o atentie deosebita alegerii formatiei care va fi responsabila cu animarea petrecerii. Dar cum stim care este cea mai buna alegere atunci cand optam pentru o formatie sau alta?

Trebuie sa avem in vedere cateva criterii, aspect deloc de neglijat:
  • Se alege o formatie nunta cu traditie pe piata romaneasca, care se bucura de notorietate si apreciere 
  • Se opteaza pentru o formatie experimentata, care are in portofoliu un numar mare de evenimente si care se bucura de aprecierea celor carora le-au oferit serviciile (au review-uri bune) 
  • Sa fie o formatie polivalenta, care sa fi participat la mai multe evenimente (nunti, botezuri, petreceri private s.a.m.d) 
  • Sa aiba un repertoriu variat: muzica populara romaneasca, muzica de petrecere, muzica usoara romaneasca, muzica usoara internationala, romante, tangouri, astfel incat succesul evenimentului sa fie 100% garantat 
  • Sa realizeze un show live complet sis a dispuna de o sonorizare de exceptie (pentru a crea o atmosfera electrizanta si pentru o acuratete mare a sunetului) 
Pentru fiecare pereche de miri, ziua nuntii reprezinta poate cea mai importanta si mai frumoasa prima zi din viata oficiala de cuplu. Ziua nuntii trebuie sa fie una magica, perfecta! Pentru a avea parte nu doar de un eveniment ci de un eveniment memorabil, de o nunta de vis, asa cum ne dorim si meritam, trebuie sa apelam la serviciile unei formatii!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu