Rasplateste clientii fideli cu niste cosuri paste inedite

Niciun comentariu
Vremurile din ce in ce mai tulburi din punct de vedere financiar i-au determinat pe patronii companiilor de toate marimile sa isi schimbe tactica in privinta clientilor si sa adopte o suita intreaga de strategii – oferirea de cosuri paste sau Craciun, oferirea de discounturi cat mai des posibil etc. O categorie aparte de clienti, pe care marile companii au invatat sa-i inteleaga, sunt clientii fideli, a caror fidelitate trebuie rasplatita pentru a-i avea alaturi indiferent de perioadele prin care trec. Clientii fideli sunt aceia care aleg serviciile sau produsele companiilor respective in detrimentul altora, cunosc in amanunt oferta si stiu deja ce sa cumpere cand au nevoie. De asemenea, ei isi vor da seama primii atunci cand compania are probleme si nu mai are aceleasi standarde de calitate si asta pentru ca au fost obisnuiti cu un anumit mod de interactiune si punere la dispozitie a serviciilor.

Cadourile de paste inspirate si elegante tin clientii fideli aproape

Cel mai important lucru pe care clientii fideli trebuie sa-l simta mereu din semnalele transmise de companie este ca firma sau compania respectiva este interesata mereu de ei, de modul in care relationeaza cu serviciile si produsele ei, de starea de spirit pe care o au acestia. Oferirea de cosuri paste clientilor fideli nu face altceva decat sa intareasca relatia client-companie, sa duca brandul acesteia cu un loc mai sus in ierarhia din mintea fiecaruia si sa asigure revenirea acestora cu urmatoarea ocazie. Rapiditatea alegerii si configurarii cosurilor cadou achizitionate online de la Gift Idea, dublata de gama variata de produse din care pot fi compuse cosurile, calitatea lor exceptionala, permit magazinului online de cosuri paste crearea unei experiente unice de cumparare pentru fiecare patron.

Servicii de calitate si cosuri paste pe gustul fiecaruia

In fiecare cos propus in oferta gasiti bauturi alcoolice rafinate, dulciuri excelente de la producatori renumiti, dar si decoratiuni foarte interesante, rustice sau moderne. Asamblarea si impachetarea cosurilor cadou este facuta manual, configuratorul online permite includerea in pachete a produselor care vor fi pe placul fiecarui client, iar discounturile sunt diferite, in functie de complexitatea comenzilor. Gratuitatea se ofera la transport, in toata tara, pentru comenzi peste 1.500 RON+TVA, destinatarul primind coletul in siguranta in doua zile lucratoare.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu