IMUNOSTIM, cel mai eficient imunostimulator

Niciun comentariu
Imunitatea noastra este pe zi ce trece tot mai slaba. Nu respectam norme simple de hranire, ne indopam cu E-uri, cu medicamente care ne slabesc sistemul imunitar, refuzam sa facem miscare si preferam sa ne labartam pe un fotoliu si sa vedem un film la Home Cinema in loc sa facem miscare. In multe cazuri, cand vedem ca lucrurile merg din ce in ce mai rau, luam un imunostimulator.

Cand spunem imunostimulator ne gandim la orice medicament, supliment alimentar care ne ajuta sa repunem pe picioare sistemul imunitar, paznicul care e mereu de garda si ne protejeaza tot organismul de inamicii nevazuti. Tratamentul imunostimulator are la baza, de obicei, plante medicinale, produse naturale, de 1000 de ori mai bune decat cele de sinteza. Pe lista de preferinte ale oamenilor care prefera un imunostimulator din plante se gaseste si echinaceea, cea mai populara varianta pentru un sistem imunitar slabit. Toata lumea ia astfel de produse, dar foarte putin stiu ca oamenii sanatosi tun nu au voie sa ia imunostimulatoare, ci doar cei cu depresii imunitare, varstnicii, bolnavii cronici. Suprastimularea e mai rea decat deficienta, si asta pentru ca se poate ajunge la imposibilitatea functionarii sistemului imunitar. Multe dintre problemele noastre organice duc la scaderea puterii sistemului imunitar. Obezitatea afecteaza sistemul imunitar prin numarul mare de dezechilibre hormonale si inflamatii care ii dau de furca acestuia si nu-l lasa sa-si faca treaba de aparator neinfricat.

Nasul uscat este si el foarte rau pentru sistemul imunitar pentru ca virusurile sunt atrase in mucus si sunt eliminate eficient, pe cand, daca nasul e uscat inseamna ca si microbii pot patrunde usor in organism si nu pot sa mai iasa asa de repede. Nu in ultimul rand, stresul iti distruge sistemul imunitar, slabindu-l la fiecare „soc” de stres pe care-l primesti zilnic. IMUNOSTIM, produs 100% natural de la Cufarul Naturii, magazin naturist online cu sute de produse de calitate si orginale, are doza recomandata de medici de echinacea, dar si de Ghiara Pisicii. IMUNOSTIM este un imunostimulant de cea mai buna calitate, fara efecte adverse, antiviral, antimicrobian, ideal pentru aceasta perioada rece, cand gripele si virozele bantuie nestingherite prin toate spatiile publice. Antiinflamator puternic, IMUNOSTIM lupta cu reumatismul, cu bolile ficatului si cu hipersecretia gastrica, dar si cu oboseala cronica cauzata de stresul prea mare de la locul de munca. Important de retinut ca medicamentul naturist lupta eficient si cu una dintre cele mai de temut boli: cancerul. Pe langa rezistenta sporita la fel de fel de boli, Ghiara Pisicii este foarte buna impotriva bolilor sistemului respirator superior, bolilor tractului digestiv sau al aparatului uro-genital.

Sursa de antioxidanti, Ghiara Pisicii ajuta la stoparea imbatranirii premature a celulelor, actioneaza eficient impotriva sindromului premenstrual, stimuleaza memoria, ajuta muschiul cardiac sa functioneze corect si impiedica depuneri frecvente de aterom pe peretii vaselor sangvine. E buna chiar si pentru diabet zaharat; bastinasii americani o foloseau si in calitate de contraceptiv si pentru intepaturi, taieturi purulente. La fiecare comanda, livrarea se face prin curier rapid, in 1-3 zile lucratoare, iar returul e permis si el, in baza unui proces verbal si a constatarii cauzelor returnarii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu