Cu Radio Iasi te simti ca acasa in toata Moldova

Niciun comentariu
Vrei sa-ti incepi ziua si sa ti-o inchei cu muzica buna, sa fii mereu informat despre ce mai fac formatiile si artistii tai favoriti, indiferent de genul muzical pe care-l preferi? Un singur radio regional din zona Moldovei iti pune la dispozitie cel mai generos playlist si cel mai diversificat melanj muzical, zi de zi, ora de ora: Radio Iasi. Cel mai ascultat radio regional, radio Iasi poate fi receptionat atat in FM, pe frecventele 90.8 si 96.3, cat si in AM, pe 1053 Khz.

In afara de aceste frecvente „clasice”, radio Iasi s-a adaptat rapid la schimbarile aparute la nivelul obiceiurilor de consum si in domeniul tehnologiei si a lansat si o pagina unde se poate asculta live doar muzica buna si piese dintre cele mai noi si mai indragite de marele public. Nu aveti nevoie decat de un Adobe Flash Player instalat in browserul dvs. - browserelor moderne, cum e Google Chorme, au preinstalata aplicatia, asa ca streamingul live va porni automat. Pentru cine nu vrea sa asculte Radio Iasi in browser, exista posibilitatea ascultarii in playerul extern Winamp sau direct pe Facebook, intr-o aplicatie externa de pe smartphone, de pilda. Astfel, muzica buna si informatia actualizata vor fi cu dvs. pretutindeni, indiferent ce fel de mediu preferati.

In plus, pe langa sectiunea asculta live, Radio Iasi va propune pe site-ul oficial radioiasi.ro si o sectiune video live, acolo unde puteti sa participati din fotoliul dvs. la cele mai interesante evenimente culturale si muzicale, festivaluri de cea mai buna calitate. Arhiva sectiunii video live cuprinde inregistrari complete ale evenimentelor care au fost transmise live pentru ca dvs. sa puteti revedea momentele care v-au impresionat ori de cate ori doriti.

In pagina dedicata fiecarui video din arhiva se poate comenta pe un forum interactiv via Facebook, special implentat pentru ca fiecare privitor online sa-si poata exprima liber opinia, sentimentele despre anumite momente din emisiile live si in reluare.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu