Pe shop einstal ai tot ce ai nevoie pentru amenajarea casei tale

Niciun comentariu
O casa noua sau una in care te-ai mutat de curand presupune foarte multe modificari si cheltuieli in plus, timp pierdut din cauza ca nu gasesti ce iti trebuie pentru instalatii si multi nervi. Pe shop einstal, www.shop-einstal.ro, magazinul online care comercializeaza diverse echipamente si accesorii pentru instalatiile care se gasesc intr-o casa, ai totul intr-un singur loc, la preturile cele mai bune de pe piata si cu garantia calitatii certificata de experienta dobandita in timp.

Intr-o prima faza trebuie sa schimbi apometrele, fie ele de apartament sau curte, pentru ca nu vrei sa ai scurgeri sau sa se blocheze cele vechi cand ti-e lumea mai draga. Dupa ce ai schimbat apometrele e bine sa-ti instalezi sisteme de filtrare a apei sau statii de dedurizare si sterilizatoare uv pentru apa. De asemenea, nu ti-ar strica nici niste pompe si hidrofoare de la shop einstal cum ar fi grupuri de pompare aer curate, pompe ape murdare, hidrofoare cu diferite adancimi, pompe pentru ridicarea presiunii apei, pompe pentru recircularea apei incalzite sau pompe submersibile pentru ape curate in sistem hidrofor. Trecand la instalatii sanitare, pe shop einstal ai la dispozitie baterii, capace WC, rezervoare WC sau sifoane si accesorii de scurgere pentru o baie ca in revistele de amenajari interioare si instalatii sigure si de efect, pentru un confort sporit. Oferta magazinului mai cuprinde convectoare electrice, stabilizatoare de tensiune, ups centrale termice, din gama dispozitive electrice, si tevi si fitinguri pentru imbinari si construirea instalatiilor corecte si perfecte.

Preturile produselor sunt adaptate nevoilor si buzunarelor oricarui tip de client, calitatea lor satisface orice exigente, oricat de mari, iar livrarea este rapida, produsele comandate ajungand la destinatar in siguranta. Returnarea in caz de neconformitate sau defecte este permisa, fiind simpla, prin completarea unui formular online cu toate datele de contact si motivul returnarii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu