Cum trebuie sa fie ceasurile barbatesti care sa impresioneze partenerul de viata?

Un comentariu
Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bune ceasuri barbatesti? Nu, nu sunt neaparat, cele produse de faimoasele branduri de lux, la preturi exorbitante. Cel mai bun ceas barbatesc e cel care imprima o nota aparte personalitatii purtatorului, care ii sporeste masculinitatea si-l face irezistibil. Colectiile de ceasuri casio pentru barbati de pe japora-ceasuri.ro, magazin online specializat in vanzarea de ceasuri ale unor marci de prestigiu din industria producatorilor internationali, au toate ingredientele pentru a satisface nevoile unui barbat.

Cand alegeti un ceas sa-l oferiti cadou unui barbat trebuie sa aveti grija, printre altele, si la dimensiunea acestuia. Nu toti barbatii pot purta un ceas supradimensionat, dar sunt multi care adora ceasurile cu cadran mare, asa cum sunt si multe din modelele de ceasuri casio de la Japora. In functie de materiale, culori si dimensiune, acestea se se pot asorta unei tinute sport, casual sau business. Apoi ar trebui sa va ganditi cam ce fel de bratara prefera barbatul vizat: din piele, plastic, rasina, inox. Daca bratara nu se asorteaza cu un costum sau cu o tinuta casual, atunci nu prea poate fi purtat. Pentru o tinuta casual, puteti alege din ceasuri barbatesti cu o bratara metalica argintie, curea din piele neagra sau maro, sau chiar din rasina neagra. Carcasa ar trebui sa fie metalica argintie sau neagra, iar cadranul: negru, alb, albastru sau maro, in timp ce indicatoarele pot fi in culori mai puternice, care sa contrasteze cu cadranul, precum: alb, argintiu, galbn, rosu, albastru, negru, maro etc.

Un aspect important cand alegi ceasuri barbatesti il reprezinta marimea, cromatica si forma mainii barbatului. Cadranul este cea mai importanta piesa a ceasului, asa ca trebuie sa fie potrivit personalitatii celui care-l poarta. Cadranele mari reprezinta personalitati puternice, expansive, eleganta vine de la sine pentru cei puternici. Pentru celelalte tipuri de barbati, cadranul mediu, patrat sau rotund e o alegere inspirata pentru ca reprezinta o cale de mijoc intre ceasuri barbatesti cu un cadran mare si cele pentru femei, care sunt mai micute.

Iar daca va bate gandul sa surprindeti cu un ceas cu un design iesit din comun, asimetric, potrivit mai degraba pentru mainile fine si suave ale femeilor, riscati foarte mult deoarece barbatii nu prea sunt incantati de asemenea modele ciudate.

Un comentariu :

  1. Foarte bun articolul si foarte util. Ceasurile sunt elegante si merg cu orice tinuta. Eu am gasit si eu cateva modele de ceasuri barbatesti ieftine si am fost multumit de ele. Cele originale sunt ok, dar putin cam scumpe pentru buzunarul meu, de aceea am cautat mai ieftine.

    RăspundețiȘtergere