Invitatiile vintage pentru nunta

Un comentariu
Vintage-ul se poarta si este un trend care se poarta nu numai in materie de vestimentatie sau de accesorii, ci se poarta si atunci cand vine vorba despre nunti. Foarte multi dintre nonconforimistii insuratei care decid sa isi uneasca destinele aleg sa nu mearga pe calea batuta a nuntilor clasice, preferand mai degraba sa opteze pentru o nunta vintage. Insa o nunta vintage trebuie cu atat mai mult pusa la punct in cele mai mici detalii, cu cat nu este ceva obisnuit si este greu de alcatuit un decor vintage perfect.

Ideea de vintage trebuie sa porneasca de la invitatii nunta inspirate, care sa ofere cateva indicii oaspetilor si care sa le trezeasca interesul referitor la tema nuntii anuntate. Insa pentru cei care nu stiu nimic despre ceea ce inseamna vintage este bine de stiut ca exista mai multe tipuri de invitatii vintage din care se poate alege, in functie de perioada de care se simt atrasi mirii si in care vor sa isi proiecteze nunta. Daca optati pentru un stil Art Deco specific anilor 1920, invitatia ideala este realizata in nuante de alb si negru, cu un scris cursiv, incadrat in chenare cu linii drepte si ferme. Stilul baroc este in mod egal potrivit pentru o nunta vintage dar si pentru o nunta clasica. Este caracterizat de grandoare, si adesea are ca detalii inflorituri si linii curbe. Stilul victorian ofera invitatii romantice, formale, cu ornamente florale sau de alt tip, cu fonturi variate.

Vintage rustic inseamna simplu si fara detalii incarcate. Invitatiile sunt in nuante blande de bej si carbune si au un look invechit, ideal pentru cei care isi planifica o nunta vintage rustica in aer liber, de pilda. Alte elemente care tin de stilul vintage si pot aparea ca accesorii pentru invitatii sunt sigiliile, pecetile, timbrele, hartia ceruita, etc, iar aceste accesorii pot fi regasite si in gama de invitatii cu un design excelent, disponibila la http://www.invitatiisuperbe.ro.

Un comentariu :