Dubaiul, destinatia de vacanta perfecta pentru revelion 2017

Niciun comentariu
Daca e sa facem un top al celor mai tari destinatii pentru petrecerea revelionului 2017 pe primele locuri ar fi cu siguranta Dubai. Amplasarea sa, luxul exorbitant si numarul mare de unitati de cazare cu servicii premium transforma Dubaiul in cea mai cautata si mai luxoasa destinatie de vacanta, ideala pentru un revelion Dubai 2017 cu totul si cu totul deosebit. O vacanta de iarna in Dubai inseamna in primul rand o atmosfera cat se poate de calda, oameni primitori, obiective turistice pline de istorie si de povesti interesante, mancaruri fascinant de bune si gusturi pe care nu le vei uita toata viata.

Dubai mai inseamna si cele mai bune locuri pentru shopping, cele mai extravagante cladiri si cele mai bune bauturi locale din zona. Desi biletele de avion si pachetele turistice pentru un Revelion Dubai sunt destul de costisitoare, trebuie sa stiti ca aveti inclusa o cazare la hoteluri de patru si cinci stele cu servicii premium, sapte nopti de cazare cu mese delicioase. Mai amintim si de zboruri directe cu cea mai buna companie de zbor Fly Dubai, cina festiva de revelion cu bunatati pe care nu va gandeati ca le-ati putea manca vreodata. Se asigura si transfer de grup aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica locala si asigurare medicala si STORNO indiferent de varsta. In Dubai puteti face cumparaturi in bazar sau puteti sa va plimbati pe strazile construite intr-un stil modern, puteti sa vizitati cele mai inalte cladiri, cele mai frumoase tipuri de pub-uri si puteti servi unele dintre cele mai reusite preparate culinare locale si bauturi unice in lume.

Vacantele in Dubai se rezerva foarte simplu online, prin completarea formularelor de rezervare, confirmarea rezervarilor si alte detalii se obtin la telefon sau online, consultanta este gratuita, puteti sa personalizati ofertele sau puteti solicita crearea unora noi doar pentru dvs., in functie si de bugetul de care dispuneti.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu