Cum sa faci economii cand vrei sa te apuci de renovarea casei?

Niciun comentariu
Daca te-ai gandit sa te apuci de renovari trebuie sa stii ca poti economisi destul de mult daca te apuci in afara sezonului, perioadei in care toata lumea se ocupa de asa ceva. Economia facuta raportata la pret renovare casa poate fi si de 15% din pretul de baza atunci cand renovarea baii, de exemplu, are loc in ianuarie, izolarea termica are loc in iulie. Cam tot ce ai nevoie pentru renovare se poate achizitiona astazi si online, unde discounturile ajung si la 25%, asa ca nu iti fie teama sa iei tot ce vrei pentru acasa de pe net.

Livrarea e gratuita, poti primi si bonsuri, lucruri utile cadou, lucruri in plus. Cateva sute bune de lei le poti scuti din pret renovare casa invatand sa negociezi la sange cu mesterii angajati sa faca lucrarile. Nu face rabat de la calitate pentru costuri mai mici. Prefera sa angajezi o firma care sa-ti faca si contract, sa ai garantie, sa iti aduca materiale luate de la cei mai buni decat sa cumperi pe incredere de la firmele „de casa” ale vreunui mester mai smecher. Foarte important e sa stabilesti un buget minim, sa nu te abati prea mult de la el si sa porti negocierile in jurul sau, informand clar omul care se va ocupa de lucrare ca acest pret e „batut in cuie”. De asemenea, cand renovezi e bine sa asculti de parerile mesterilor, care iti pot aduce si ele ceva economii, insa nu trebuie sa asculti orbeste. Filtreaza tot prin mintea ta, incearca sa vezi daca nu cumva mesterul vrea sa obtina mai multi bani de la tine, exploateaza fiecare idee buna si noteaz-o.

Cand se trece la punerea in practica a ideilor stranse urmariti cu atentie fiecare pas al implementarii si aduceti „adnotari” ori de cate ori e nevoie pentru a obtine o lucrare de calitate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu