Cheia fericirii - relaxarea

Niciun comentariu
Relaxarea este necesara in viata fiecarui om si din acest motiv trebuie sa ne acordam mereu clipe de liniste. Unii se relaxeaza cu o carte buna in mana, altii se relaxeaza uitandu-se la televizor, cei mai multi dintre noi, am putea spune ca fac acest lucru, insa mai sunt si oameni care se relaxeaza plimbandu-se in parc, oameni care se relaxeaza ascultand muzica sau stand pur si simplu intinsi - intr-o absoluta liniste.

Mai sunt si oameni care se relaxeaza plimbandu-se cu iahtul pe mare sau zacand la o piscina privata, insa aici vorbim despre oamenii de rand, care au nevoie de momente de relaxare din cand in cand, desigur acestea necesitand un oarecare grad de accesibilitate. Pentru cei mai multi o varianta buna de relaxare ar putea parea cea care are in vedere scaune cu masaj, mai ales pentru ca acestea iti permit sa citesti, sa asculti muzica sau sa faci orice altceva vrei tu, in plus. Astfel te poti relaxa dublu - prin metoda ta uzuala si prin masaj la un scaun.

In cazul in care vrei beneficiezi de o relaxare extrema, atunci ideal ar fi sa evadezi cateva zile la un spa de unde sigur te vei intoarce o femeie sau un barbat cu forte reinnoite si cu un tonus mult mai bun. Exista totusi metode noncomformiste care te pot ajuta sa te relaxezi in voie, iar una dintre ele, un tabu de altfel - este sexul. Dar cum acesta se face de regula in doi, poate interveni si putin stres din una sau din ambele parti, asadar il eliminam din metodele de destresare curente, fapt ce ne duce tot cu gandul la relaxare particulara. La urma urmei cum te poti odihni cel mai bine daca nu singur, fara ca nimeni sa iti respire in ceafa exact cand ai nevoie mai putin?!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu